ανακαινίσεις σπιτιού

Διακόσμηση

εσωτερική διακόσμηση σπιτιού

renovation Πολλές φορές έχοντας στο μυαλό μας την ανακαίνιση ενός χώρου, σκεφτόμαστε βασικά την αλλαγή της διακόσμησης, που ουσιαστικά αυτή είναι που συντελεί στην αισθητική αναμόρφωση, δίνει την τελική "πινελιά" και τον αέρα ανανέωσης. Αλλά και στην εκ νέου κατασκευή, η διακόσμηση είναι αυτή που δίνει στυλ και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε ιδιώτη.
renovation Έχοντας καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες (αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων, διακοσμητές) μπορούμε να σας δώσουμε έξυπνες και καλόγουστες λύσεις στην διαμόρφωση του χώρου σας, είτε είναι επαγγελματικός, όπως καταστήματα, γραφεία, εταιρείες, ξενοδοχεία είτε η προσωπική σας κατοικία. Μετά την μελέτη του χώρου, συζητάμε τις επιθυμίες και απαιτήσεις σας, σύμφωνα με το ποσό που έχετε προϋπολογίσει, που θα δώσουν την τελική μορφή του σχεδιασμού.
interior design
renovation Στο επόμενο στάδιο ετοιμάζουμε την αποτύπωση του χώρου, των αντικειμένων και των κατασκευών (έπιπλα, ντουλάπες κλπ) με τρισδιάστατη απεικόνιση, παρουσιάζοντας σας την αρχιτεκτονική δομή καθώς και τις ιδέες διακόσμησης που προτείνει η ομάδα μας. Έχοντας ταλέντο και μπόλικη φαντασία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας θα σας εντυπωσιάσουν με της δημιουργίες τους! Έτσι μπορείτε να δείτε με κάθε λεπτομέρεια τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα.

Η GK CONSTRUCTIONS, κάνει καθημερινά έρευνα της αγοράς και έτσι είναι σε θέση να γνωρίζει ποια είναι τα πιο μοντέρνα και σύγχρονα προϊόντα, έπιπλα και υλικά καθώς και τις νέες τάσεις που αφορούν στη διακόσμηση, στις τεχνικές κατασκευής, στις μεθόδους δόμησης αλλά και στις τεχνοτροπίες. Επιπλέον, φροντίζει να ενημερώνει και να επιμορφώνει όλο το επιτελείο των συνεργατών της, ούτως ώστε να τις εφαρμόζουν στα σχέδια ή στις τεχνικές τους εργασίες.renovation Είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις πιο έξυπνες, πρωτότυπες και ¨φρέσκες¨ ιδέες και λύσεις για την διακόσμηση του χώρου σας. Από τα έπιπλα και τον φωτισμό μέχρι και το χρώμα των τοίχων. Εσείς είστε αυτοί που θα δώσετε το τελικό στίγμα ανάλογα με το στυλ και το ύφος διακόσμησης που σας αντιπροσωπεύει για να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να σας το παραδώσουμε "με το κλειδί στο χέρι"!